Labyrintti
Etusivu / Referenssit / Case Miss Suomi Tour 2010
Etusivu / Referenssit / Case Miss Suomi Tour 2010

Case Miss Suomi Tour 2010

Pyydä tarjous!

Labyrintti Media tarjosi tekstiviestiäänestyksen Miss Suomi Tour:lle.

Fashion Model Agency ja Sunny's Fashion yhteistyössä Finnartist Oy:n kanssa järjestivät seitsemällä paikkakunnalla Miss Suomi Tour Show -kiertueen. Jokaisella paikkakunnalla valittiin voittaja, joka lunasti paikan Miss Suomi -semifinaalissa. Ensi kertaa, jo kisan tässä vaiheessa, Miss Suomi ehdokkaiden valintaan pääsi vaikuttamaan tuomariston ohella myös Suomen kansa.

Labyrintti Media toteutti tekstiviestiäänestys-palvelun, jossa yleisö äänesti tytöistä suosikkinsa voittoon. Tekstiviestijärjestelmä tarjoaa tekstiviestiäänestyksestä reaaliaikaisesti päivittyvää graafista kuvaa ja soveltuu näin esitettäväksi esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissa. Palvelussa oli tekstiviestimaksaminen, joten äänestyksestä pystyttiin veloittamaan pieni maksu.

Mallitoimisto Fashion Model Agency on nykyaikainen, korkeatasoinen ja kansainvälinen mallitoimisto, joka välittää malleja televisio- ja lehtimainoksiin, musiikkivideoihin, katalogeihin, kampanjoihin ja muotinäytöksiin.

Sunny´s Fashion Oy on suomalainen franchising-vaateketju, joka maahantuo Pariisista, Milanosta ja New Yorkista naisten muotia. Sunny´s Fashion Oy:n perustajat ovat Sunneva Kantola ja Jutta Gustafsberg.

Finnartist Oy on kauneuskilpailujen järjestämiseen erikoistunut yhtiö, joka on jo vuodesta 1962 lähtien järjestänyt kaikki Miss Suomi -kilpailut.

16130 // 6.1.2010, 18:03
Kiitos.
Äänesi on rekisteröity.
Pyydä tarjous!
Pyydä tarjous!

Asiakkaitamme, joille olemme
tarjonneet mobiiliratkaisuja: