Labyrintti
Etusivu / Referenssit / Case Ruisrock
Etusivu / Referenssit / Case Ruisrock

Case Ruisrock

Pyydä tarjous!

Ruisrock ja Ankkarock valitsivat myös vuonna 2010 Labyrintti Median ryhmätekstiviesti-palvelun festivaalien tiedotuskanavakseen.

Hopealuodin avulla festivaalijärjestäjä lähettää tekstiviestit helposti, nopeasti ja paikkariippumattomasti suoraan yhteistyökumppaniensa matkapuhelimiin.

The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy

Lisätietoa palvelusta: www.hopealuoti.fi

RUISROCK // 15.6.2010, 10:34
The Soundsin hittikimaran ja ilotulituksen huipentama lauantai keräsi Ruisrockiin 30000 vierasta. Ohjelma jatkuu sunnuntaina klo 12:45.
Pyydä tarjous!