Labyrintti
Etusivu / Yritys / Tiedotteet
Etusivu / Yritys / Tiedotteet

Tiedote

Pyydä tarjous!

LINK Mobility Oy / Toukokuu 2019

Ville Laakso LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi

Ville Laakso, DI, on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi 15. toukokuuta 2019 alkaen. Toimessaan Ville Laakso tulee keskittymään LINK Mobilityn liiketoimintojen kehittämiseen Suomen ja Baltian alueella.

Ville Laaksolla on laaja kansainvälinen kokemus telealalta. Hän on työskennellyt erilaisissa liiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävissä sekä johtavissa asiantuntijarooleissa 20 vuoden ajan ennen siirtymistään LINK Mobilityn palvelukseen.

"Haluan kiittää Mika Helaskoskea 2,5 vuoden työpanoksestaan toimitusjohtajana. Mikan viimeinen päivä LINK Mobilityllä on 20. toukokuuta ja toivomme Mikalle kaikkea hyvää jatkossa. Samanaikaisesti olemme innoissamme Villen rekrytoinnista. Suomen liiketoiminta on kasvanut merkittävästi kolmen vuoden takaisen yrityskaupan jälkeen, ja tulemme edelleen kasvattamaan sitä mm. laajentuvalla palvelutarjonnalla. Ville on erittäin hyvä vahvistus jatkamaan ja vauhdittamaan Suomen menestystarinaamme", sanoo Fredrik Nyman, LINK Mobility -konsernin pienten- ja keskisuurten markkinoiden operatiivinen johtaja.

Lisätietoja:
Ville Laakso
Toimitusjohtaja
+358 40 751 9575

Asiakastiedote 2019-05 (pdf)

Labyrintti Media Oy / Maaliskuu 2017

Labyrintti Media Oy on nyt LINK Mobility Oy

Labyrintti Media Oy on 30.9.2016 tapahtuneen yritysmyynnin seurauksena siirtynyt norjalaisen LINK Mobility Groupin 100% omistukseen. Labyrintti Media Oy tulee lähiaikoina vaihtamaan nimensä virallisesti LINK Mobility Oy:ksi. Nimenvaihto ei vaikuta nykyisiin Labyrintti Media Oy:n kanssa solmittuihin sopimuksiin, vaan ne jatkuvat entisellään.

Yrityskaupan myötä organisaatiota on hieman muutettu. 1.1.2017 lähtien on yhtiön toimitusjohtajaksi nimetty DI Mika Helaskoski (s. 1967). Mikalla on pitkä kokemus IT-alalta ja hän on toiminut sekä kansallisissa että kansainvälisissä johtotehtävissä 30 vuotta. Labyrintin entinen toimitusjohtaja Juha Miettinen ja varatoimitusjohtaja Teemu Lång jatkavat organisaatiossa varatoimitusjohtajien tehtävissä.

LINK Mobility Group on Oslon pörssissä noteerattu pörssiyritys, joka on pohjoismaiden suurin SMS-viestien välittäjä. Yritys on keskittynyt mobiiliviestintään, jonka ympärille on kehitetty joukko asiakaslähtöisiä mobiiliratkaisuja. LINK Mobilityssa on 200 alan ammattilaista ja toimintaa kaikissa pohjoismaissa, Baltiassa ja Saksassa. Yritys hakee yritysostoin merkittävää kasvua myös muista Euroopan maista.

LINK Mobilityn myötä entisen Labyrintin ratkaisutarjonta vahvistuu merkittävästi. Tarjoamme ratkaisuja mobiililaskutukseen ja maksamiseen, mobiilipohjaisiin kanta-asiakaskortteihin, digitaalisia kuponkeja erilaisiin tarkoituksiin kuten digitaaliset alennuskupongit sekä erilaisia ratkaisuja yritysten ja asiakkaiden väliseen kommunikointiin. Voit käydä tutustumassa LINK Mobilityyn osoitteessa www.linkmobility.fi.

Kerromme mielellämme lisää tarjonnastamme ja ratkaisuistamme, joiden avulla tuotamme lisäarvoa teidänkin viestintään, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoa antavat:


Lehdistötiedote 2017-03 (pdf)

Labyrintti Media Oy / Lokakuu 2016

Labyrintti Media Oy osaksi LINK Mobility Group:ia

Labyrintti Media Oy on nyt osa LINK Mobility Group:ia. LINK Mobility Group on Pohjoismaiden johtava mobiiliviestinnän ja -ratkaisujen tarjoaja. Pääkonttori sijaitsee Oslossa ja toimipisteet Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Hampurissa ja Tallinnassa. LINK Mobility Groupin palveluita käyttää yli 8000 asiakasta kaikkialla Pohjoismaissa ja Saksassa. Kaikki Labyrintti Media Oy:n työntekijät jatkavat LINK Mobility Group:n palveluksessa vanhoina työntekijöinä ja toimitamme Teille jatkossakin laadukkaita palveluita. Kaikki nykyiset sopimukset ja palveluvelvoitteet säilyvät myös ennallaan.

Kaikki palvelumme ja henkilöstömme säilyvät ennallaan ja yhteyshenkilönne säilyy samana.

Labyrintti Media Oy / Toukokuu 2014

Labyrintti Media Oy toteutti tekstiviestiäänestyksen Metallican By Request -kiertueen konserttiin

Labyrintti Media Oy toteutti tekstiviestiäänestyksen Metallican By Request -kiertueen konserttiin, joka nähtiin Helsingissä osana Sonisphere Festivalia. Tekstiviestiäänestyksessä yleisö sai festivaalipäivän ajan äänestää Metallican viimeistä kappaletta kolmesta vaihtoehdosta. Voittajaksi valikoitui legendaarinen Whiskey in the Jar, joka sai yli puolet annetuista äänistä.

Eurooppaa kiertävä Sonisphere Festival järjestettiin Suomessa keskiviikkona 28.5.2014. Yli 25 000 kävijää houkutelleen festivaalin tapahtumapaikkana toimi Hietaniemen uimaranta Helsingissä. Metallican lisäksi festivaalia tähditti yhdysvaltalainen Danzig sekä metallimusiikin parhaimmistoon lukeutuvat Slayer, Mastodon, Ghost ja Gojira. Tapahtuman järjesti Live Nation Finland Oy.

Labyrintti Media Oy on Suomen johtava, vuodesta 2001 alkaen toiminut tekstiviestiratkaisujen toimittaja.

Lisätietoa palvelusta ja Labyrintti Media Oy:sta: www.labyrintti.com, Juha Miettinen, 044 0100 932

Labyrintti Media Oy / Tammikuu 2013

Labyrintti Media verkkojulkaisuissa

Hopealuoti 2.0 / Marraskuu 2010

Hopealuoti 2.0 – Täysin uudenlainen työkalu yritysten mobiiliin ryhmäviestintään

Labyrintti Media julkaisee suositusta Hopealuoti-työkalustaan täysin uudistetun version, Hopealuoti 2.0:n.

Uusi Hopealuoti tekee yritysten viestinnästä helppoa. Palvelussa on helppokäyttöinen työkalu tekstiviestidialogin hallintaan. Palvelun avulla viestintä yrityksen operaatiokeskuksen ja työntekijöiden välillä saadaan reaaliaikaiseksi ja kustannuksia säästyy kun puhelut vähenevät ja tieto liikkuu reaaliaikaisesti tekstiviestein. Palvelu soveltuu hyvin yrityksille, joilla on paljon liikkuvia työntekijöitä, kuten siivousalan yritykset, myyntiorganisaatiot ja huoltoyhtiöt.

Hopealuoti-palvelu on helposti laajennettavissa pk-yrityksistä aina tuhansia ihmisiä työllistäviin yksiköihin. Tämän vuoksi palvelun perusversio on kustannuksiltaan edullinen myös pienemmille organisaatioille tai jopa yhdistyksille.

Uusi Hopealuoti sisältää lisäksi edellisen Hopealuodin ominaisuudet, kuten helpon ryhmätekstiviestien ja sähköpostien lähettämisen. Hopealuoti on SaaS-palvelu, eikä ohjelmistoasennuksia tarvita - Internet-yhteys ja www-selain riittävät.

Esittelyvideo viestin lähetyksestä

Tietoa Labyrintti Media Oy:sta

Labyrintti Media Oy on vuodesta 2001 toiminut, johtava suomalainen mobiiliratkaisujen toimittaja. Palvelumme ovat käytössä usealla eri toimialalla ja tuotevalikoimamme on laaja. Kaikki palvelumme on helppo ja nopea ottaa käyttöön.

Labyrintti Media oli vuonna 2009 Suomen 3. nopeiten kasvanut teknologiayritys Deloitten Technology Fast 50 –listalla.

Yritysasiakkaita Labyrintilla on yli 500.

Labyrintti kantaa myös vastuunsa ympäristöstä ja on mm. neutralisoinut palvelimiensa aiheuttaman hiilikuorman ostamalla päästövähennyksiä Gold Standard –sertifioiduista uusiutuvan energian globaaleista päästövähennyshankkeista.

Lehdistötiedote 2010-11 (pdf)

Hopealuoti logo (png), Hopealuoti logo (pdf)
Näkymä tekstiviestien lähetyksestä (png)
Näkymä tekstiviestidialogista (png)

Labyrintti logo (png), Labyrintti logo (pdf)

Hiilineutralisointi / Helmikuu 2010

Labyrintti Mediasta hiilineutraali

Labyrintti Media Oy hiilineutralisoi kaikkien palvelimiensa aiheuttamat ympäristöpäästöt vuodelta 2009. Labyrintti Media tulee neutralisoimaan palvelimiensa ympäristökuorman myös vuonna 2010 ja haastaa muut ohjelmistoalan yritykset samaan.

Neutralisointi on mahdollista kompensoimalla päästöt päästövähennyksillä. Kompensointi tapahtuu ostamalla päästövähennyksiä Gold Standard –sertifioiduista uusiutuvan energian globaaleista päästövähennyshankkeista. Labyrintti hyvitti vuonna 2009 aiheuttamansa hiilijalanjäljen ja on näin mukana mahdollistamassa kestävän kehityksen energiatuotantoa kehittyvissä yhteiskunnissa.

Tällä hetkellä tuettavia projekteja ovat tuulivoimalahanke Turkissa ja biokaasuprojektit yhdeksässä Intian osavaltiossa. Ensimmäisenä kotimaisena palveluntarjoajana päästövähennyksiä myy Nordic Offset Oy.

Labyrintti kiinnittää ympäristasioihin huomiota myös yrityksen toiminnassa ja hankinnoissa. Tämän voi konkreettisimmin todeta työmatkoissa. Osa henkilökunnasta tekee etätöitä, jolloin työmatkoista ei aiheudu päästöjä. Toiminnan ollessa hajautettuna kahdelle paikkakunnalle, välttämättömät paikkakuntien väliset työmatkat tehdään pääsääntöisesti junalla. Yrityksen sisäisessä kommunikoinnissa suositaan pikaviestimiä, mikä osaltaan vähentää henkilökunnan matkustamista.

Labyrintti Media Oy on johtava suomalainen mobiiliratkaisujen toimittaja jolla on kokemusta tekstiviestipalvelujen rakentamisesta vuodesta 2001 alkaen.

Lehdistötiedote 2010-01 (pdf)
Logo (png), Logo (pdf)

Pyydä tarjous!